Billig fraktavtale for bedrifter

Få en rimelig fraktavtale gjennom vår stordriftsavtale med Bring, PostNord og Helthjem.
Billigere fraktavtale enn du får direkte med transportør
Kom i gang på dagen
Send pakker med kjente og trygge transportører
Velg tilleggstjenester som sporing, lagerstyring, fraktetiketter, skriver og lager

Slik fungerer fraktavtalen

Vi har forhandlet frem en gunstig avtale med flere kjente fraktselskap. Avtalen gjør at vi kan stå som mellommann og tilby et stort volum pakker til transportør, og dermed en billig fraktavtale for din nettbutikk eller butikk.

Du får tilgang til Adminpanel hvor du kan:

Velge ønsket fraktalternativ og opprette sendinger
Skrive ut fraktetikett
Skrive ut returetikett for å sende med pakken
Få sporingsinnsikt
Ha full oversikt over alle forsendelser, rabatter og fakturaer

Du forholder deg til transportørens betingelser. Men vi hjelper deg gjerne å følge opp reklamasjoner eller andre henvendelser om det skulle oppstå.
Du kan opprette avtale og sende billigere pakker samme dag.  Det eneste du trenger å gjøre er å opprette en profil og legge inn din API-nøkkel.

EDI/API og integrasjoner

Vi tilbyr integrasjon med Bring sitt API eller annen eksisterende EDI-løsning. Fraktbestillinger kan derfor opprettes direkte i vårt system.
Vi tilbyr også et eget, kostnadsfritt API som gjør at du kan integrere vår frakt- og logistikkplattform direkte i din egen programvare eller nettbutikk.
API-integrasjoner gir deg tilgang til funksjoner som sporing, skybasert etikettutskrift og automatisk fakturering.

En fraktavtale for hele Norge

Send pakker til hele Norge, også Svalbard og Jan Mayen.
Vi finner fraktløsninger enten du har små eller store pakker, ugunstige mål, farlig gods eller du sender til privatperson eller annen bedrift.

Så enkelt er det å komme i gang

Det er viktig å presisere at man fortsatt forholder seg til transportøren og deres vilkår. Profrakt.no håndterer administrasjon og holder i den overordnede avtalen, og avtaler betingelser med hver enkelt aktør som vil ta del i fordelen basert på deres behov og volum.

Det er veldig enkelt å komme i gang med en fraktavtale gjennom profrakt.no. Ved å registrere interessen i dette skjemaet vil du bli kontaktet og få et pristilbud på en fraktavtale tilpasset dine behov. En fraktavtale gjennom profrakt.no har ingen bindingstid eller noen forpliktelser, det er slik det skal være med gode tjenester.