Profrakt Skyprint - en moderne og sømløs løsning

Markedet for EDI og print av etiketter har i lang tid vært preget av lite fleksible løsninger som etterhvert har blitt fastlåst i utdatert teknologi. Det er derfor med stor glede vi har lansert Profrakt Skyprint som en moderne og skalerbar løsning for alle med et behov for å printe etiketter.
Profrakt Skyprint er basert på API og dekker i større grad behovet til både nettbutikker og transportører enn de tradisjonelle EDI-løsningene som har vært ledende i det norske markedet frem til nå. 

Derfor bør du bytte til Profrakt Skyprint

De som allerede benytter fraktavtalene til Profrakt vil få en mer sømløs, raskere og integrert opplevelse med Profrakt Skyprint, i tillegg til lavere kostnader i og med at du slipper andre EDI eller TA løsninger. Profrakt Skyprint er nemlig gratis å bruke, og det er ikke behov for annen hardware enn én printer.
For nettbutikker skal printing av etiketter bare fungere, men for transportører som Bring, Postnord, Helthjem, Porterbuddy og andre er Profrakt etterlengtet. De tradisjonelle EDI-leverandørene bruker ofte opp mot et halvt år for å implementere nye tjenester og endringer i sine systemer og blir dermed en flaskehals. Profrakt oppdaterer endringer og nye tjenester fra transportører nærmest umiddelbart.

Slik kommer du i gang

For å ta i bruk Profrakt Skyprint trenger man en moderne etikettskriver. Her leverer vi Zebra ZD421 ferdig konfigurert slik at det bare er å koble til strøm- og nettverkskabel så er du i gang. I tillegg har vi inngått fordelaktige avtaler med produsenten slik at kunder kan velge om de vil eie, leie eller låne printer ut ifra sitt behov.
De mest anerkjente netthandelsplattformene som Mystore, Shopify, WooCommerce og Shopware har allerede utviklet integrasjoner mot Profrakt inkludert Sky Print, se gjerne på undersidene for mer informasjon.
Om du har spørsmål om Profrakt Skyprint er det bare å ta kontakt, eller fylle inn skjemaet under, så følger vi deg opp.

Tekniske fakta om Profrakt Skyprint Zebra ZD421:

Thermo transfer-etiketter
God kvalitet på etikettene
Leveres med 203 dpi oppløsning
Enkel og meget driftsikker.
Enkelt bytte av papirrull pga. printhode i lokket.

Rune Myklebostad

TA- og integrasjonsansvarlig 

Telefon: 99011711
rune@profrakt.no

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt oss